Thursday, 17 November 2011

My Love...

9,14,20 Augusts 2011
First chat dengan "z.ky''....time ni aku langsung xtau dye ni siapa..dye chat aku..p ak x kenal dye....lagi powm aku emg x suke tengok picture kat FB orang....Time ni aku ada kat ostel...baru jew sampai dari KL...
huhuhuhu....aku memang xkenal siapa ''z.ky''.

7 September 2011
Time nie aku ade mcj lecture aku....just nk tanya cam ne nk install powerpoint..dye tanye aku siapa..aku cakap la aku ni student DTMA...pastu dye tanye name aku...bile aku cakap name aku..dye terus call aku... Kebetulan time tu aku gah online FB... jadi melarat lak kite orang sembang...huhu...dye tanye ak gah wak ape..ak kap ak gah online FB..pastu aku tanye dye''nape??add la saya....''pastu dye kap aku da approve dye'' pelik!! bile ak tanye FB dye ape..dye xnk kap....dye suruh aku cari sendiri...terkejut gak aku, bile dye kap dye pernah chat nge aku...pastu aku mintak 'klu' FB dye..dye kap Profile picture dye gambar 'pepatung'.....terkejut giler aku bile ak tau dye ni siapa....dah la time aku chat dengan dye aku chat guna perkataan 'aku' 'mu'...hahahhahaha....aku mintak maaf dengan dye...aku btol2 tak tahu yang dye ni lecture aku sendiri..huhuhu....lame jugak la kite orang sembang....aku epy sangat2 cakap dengan dye...dye powm cakap bile dye cakap nge aku rase cam da lame kenal...aku powm rase benda yang sama...

8 September 2011
Hari nie...aku habis class petang...biase la..hari khamis...banyak class...dalam pukul 8 dye datang kat ostel ambik aku...kite owg balik Terengganu same2....keluar jew dari pagar college aku terus tanya dye'' awk nk saya hipokrit tak''huhu.....dye paham2 jew...banyak sangat kite owg borak sepanjang perjalanan.... sesampai je kat Terengganu..kite orang pergi kat Pantai Batu Burok...duk sembang kat dulu lam kereta...sebelum dye hantar aku kat rumah kawan aku...banyak sangat persamaan dan kegemaran aku dengan dye....
sweet..sangat..kite orang sempat jugak Bluetooth picture..kite orang bertukar picture..lepas 2 baru la dye hantar aku balik rumah kawan aku....dye sampai rumah dye,dye terus call aku...huhu...mesti gayut dulu sebelum tidur..aku betul2 gembira....

No comments:

Post a Comment