Tuesday, 24 January 2012

Merindui Dirimu..Menyayangi Dia

Mengapa hingga ke saat ini aku masih mencintaimu..sungguh pun aku tahu kau bukan lagi milikku..betapa sukar hati aku untuk membuang rasa sayang itu..kasaih sayang yang tulus padamu..tapi sayangnya engkau langsung tidak tahu menghargainya.. kau membuang diriku seakan diriku umpama sampah dimatamu..dimana ucapan cinta dan sayang yang pernah engkau lafazkan padaku...begitu mudah kau melupakan janjimu padaku...aku seakan masih terdengar janji2 yang pernah engkau ungkapkan...''saya xkan tinggalkan awk za''..''saya sayang awk''.. janji yang hanya tinggal janji.. betapa bodoh nya aku membiarkan engkau memainkan perasaan ku.. pengorbanan yang telah aku lakukan seakan tidak membiri makna dalam hidupmu..

Kini..
aku telah cuba membuka pintu hatiku buat insan lain yang menyayangi ku..tapi sayang nya hati aku belum sepenuhnya dapat menerima kehadirannya..aka rasa teramat bersalah kerana aku merasakan aku cuma memainkan perasaan lelaki ynag mencintai aku..sekarang aku telah jatuh sayang pada seseorang yang dapat menghiburkan hati aku yang sepi..aku lebih senang kenalkan dia dengan gelaran ''gile'' b'coz..aku rase aku memang dah gile kn dia..tapi sayang..dia adalah milik orang..aku sedar aku cuma orang ke-3.. tapi aku x dapat untuk elak perasaan aku untuk terus sayang padanya..sehari aku xdapat dengar suaranya, aku rindu sangat2...dia slalu buat aku happy.. kadang2 saat aku bersama dia,aku seakan teringat pada ''z'ky''...p aku cuba elakkan dan aku cuba tuk bezakan antara 'dia' dan 'dia'..
         kadang2 aku terpikir jugak tuk tinggalkan semua..aku cuba jauhkan perasaan aku untuk sesiapa pun..kerna pengalaman lalu seakan menhantui hidup aku..aku takut untuk kecewa lagi.. tapi perasaan ini aku x dapat nak halang..perasaan sayang dari hati yang tulus..hanya TUHAN saja yang tahu...

No comments:

Post a Comment